td

Csonttörés,

Hajaj! Most mindenki haragszik, mert úgy eltűntem, hogy csak na. Bocsi, bocsi, de az év végi hajrá miatt se időm, se kedvem nem volt az oldalhoz. Nyugi, nem bocsánatot kérni ültem le a gép elé, hanem frisst is hoztam. Mielőtt belemennék, még van két mondanivalóm: ~ha Fawkes nem írja a chatbe, hogy "mióta nem voltam már? teljesen eltűntél'" (persze nem ezt írta pontosan, így csak én dorgáltam meg magamat), akkor valszeg eszembe se jut frisselni. Szóval köszönöm! :) A másik a következő: nem tom, hogy miért lett a friss képe egy ló, egyszerűen megtetszett... xd Na, térjünk is a lényegre! A mai cikk a macska csontjairól szólnak, mit kell tenni csonttörés esetén.  Link

                                                                                                              Ropi, 2012, június 8. 18:29

Új design

  Két hónap szürke hangulata után egy átlag blogos biztos, hogy valami színesre vált.
  Esős volt az idő, így nem akartam kimenni a házból, és olvasni sem volt kedvem; gondoltam, csinálok egy fejlécet, egye fene. Ha van fejléc, az még menüpont nélkül nem teljes, ugye? Igy azt is megcsináltam; pár óra múlva már egy komplett design lett kész: na valahogy így születtet a Rainbow style.

                                                  Ropi, 2012, ápr. 17. 16:20
 

 


Új design

Régen írtam már frisst, de akkor most egy új designal kezdeném. Az első ötletem egy aranyos rózsaszín színre, és Török van cicára esett, dee aztán mégis meggondoltam magam, az utóbbi élénk színek után úgy gondoltam, hogy most jöjjön egy komorabb, szürkébb kinézet. A félelmetes, szűk sikátorok, és a vad kóbórmacskák adták az ihletet.

                                                  Ropi, 2012, jan. 28. 16:02 
 

 

 

 

Agility

Tudom, a képen egy vizsla ugrik az akadály fölött, de én Rose-zal is megpróbálkoztam. Az elején kicsit nehézkesen ment, de utána mindketten belejöttünk! :) Valószínűleg most minden második olvasóm azon töri a fejét, hogy Pimasszal meg mi van? Nem felejtettem el őt se, csak fél az ugrástól. Nézi az rúd másik oldalán a jutalmat, majd ráhagyja. Hát ő nem egy agility típus. Rose-ról videót is csináltam, akinek van kedve, megnézheti! Kommennteket várok a chatbe, kíváncsi vagyok, hogy ki, mit gondol a cica-agility-ről! :D

                                                                                               Ropi, 2011. december 28. 13:55

Új design

És megérkezett az új, téli dizájn is. Nekem nagyon tetszik, és végre nem őszi a hangulat van az oldalon. Véleményeket nagyon várom a chatbe! Jóéjt, és kellemes ünnepeket mindenkinkek!

Ropi, 2011. december 19. 21:39

 

 

 

 

 

Új design

Ma még vesződtem vele egy ideig, de végül beraktam az új dizájn. Azt hittem, hogy csomó probléma lesz a berakásával, de végül hamar kész lett. A CSS még nincsen kész, de igyekezni fogok! Az új kinézetről meg nekem tetszik. Igaz, hogy nem sokára tél, de a felirat is így szól: In lite Fall, azaz késő ősz. A csokibarna és a meleg színek passzolnak most a hangulatomhoz is. A cicák igaz kinnt vannak, de a dobozukat még egyszer kibéleltem, így még melegebb.

 

 

                                    Ropi, 2011. december 1. 16:38

A "meztelen" sün...

Találtam egy nagyon aranyos kis cikket a network Állatbarátok Klubja-ban, gondoltam megosztom veletek.

Kopasz sünt gondoz egy brit nő, amire az állat nagyon rászorul, mert nincs egyetlen tüskéje sem. A féléves Betty emiatt védtelen, a vadonban hamar ragadozók prédájává válhat. Ráadásul a sünök tüskés bundája nem csupán védelmi vonalként – avagy gömbként – szolgál, hanem a „fűtéshez” is hozzájárul, ugyanis a sünbunda melegebben tartja télen gazdáját.Bettynek sünbarátai sincsenek, amiről elsősorban ő tehet, mivel igen félénk és riadt, ha tüskés társai közelednek felé. 
A meztelen Betty bőre ráadásul még rendkívül száraz is, gondozója kénytelen rendszeresen olajokkal kenegetni. A brit kopasz sün „nudizmusát” bőrrendellenessége okozhatja, melyre azonban nincs magyarázat. Gondozója reméli, hogy a sün idővel „kinövi” betegségét, pontosabban tüskéit – adta hírül a brit Metro újság.


Több kép bettiről: link 1
                                link 2

                                                                                              Ropi, 2011. augusztus 29. 14:50